Aangenaam en Duurzaam

Aangename en duurzame producten voor een scherpe prijs.

Wij hebben een breed scala aan producten om uw leven te verduurzamen. Ook hebben wij diverse producten om zelf uw huishoudmiddelen en verzorgingsproducten te maken.

Ons doel is iedereen die groener en duurzamer wil leven een helpende hand te bieden. Door duurzame producten voor een goede prijs aan te bieden kunnen we iedereen die dat wil, kleine stapjes richting een zelfbewust leven aanbieden.
Stap voor stap je voetafdruk verkleinen.

Wie staan er achter Aangenaam en Duurzaam:
Wij zijn Bart en Mieke en hebben een jong gezin. Door diverse inspiratiebronnen op social media gingen wij op zoek naar manieren om ons leven ecologischer en duurzamer te maken. Zo wekken wij stroom op met onze eigen zonnepanelen, maken wij onze eigen verzorgingsproducten en recyclen/scheiden wij natuurlijk ons afval. Ook met deze webshop proberen we de impact op de natuur zo klein mogelijk te houden door gebruikt te maken van Greenhost, een groene provider en de verpakkingsmaterialen te hergebruiken.

Wij hopen dat u in onze webshop kunt vinden wat u zoekt, mocht u toch iets missen, dan horen wij dat graag via de mail. info@aangenaamenduurzaam.nl

Iedereen een groene en duurzame toekomst toegewenst!

Bart en Mieke

Wat wij bieden?

artikelen scherp geprijsd

Hoge kwaliteit producten voor een scherpe prijs!

Snelle verzending

Bestellingen worden dezelfde dag of uiterlijk de eerstvolgende werkdag verzonden waardoor u uw bestelde artikelen snel kunt ontvangen!

Lage verzendkosten

Bij besteding vanaf € 25 zijn de verzendkosten vanaf € 2.98.
En vanaf € 75 Gratis bezorgd in Nederland!

Gerecycled verpakkingsmateriaal

Wij kopen zo min mogelijk verpakkingsmaterialen in, maar hergebruiken de materialen die gebruikt worden om ons te bevoorraden.

Veilig betalen

Veilig betalen via de beveiligde omgeving van uw eigen bank.